Openingsuren: MA - VR [06:00 - 16:00] | ZAT [06:00 - 11:00]

T: 04 228 83 90
E: info@roebben.be

roebben

Adres: Rue des Alouettes 140
4041 Herstal (België)

Roebben

Betoncentrale & Recyclagecenter

Roebben, Tongeren

Beton, teelaarde & recyclage van bouwafval

Naast onze betoncentrale bieden wij ook een breekcentrale aan voor de recyclage van inert bouwafval zoals beton (gewapend en ongewapend), baksteenpuin, asfalt (niet-teerhoudend en freesasfalt) en niet-vervuilde grond en stenen. 

In onze betoncentrale in Herstal-Milmort (Wallonië), vlakbij Tongeren (Limburg), kunt u terecht voor allerlei types stabilisé, chape, mager beton, stortklaar beton, steenslag, zand, cement. Bovendien leveren we ook teelaarde (zwarte aarde) voor onder meer uw parken, grasvelden en tuinen. Neem gerust contact op om specifieke wensen en samenstelling voor uw project te bespreken.

Dankzij onze strategische ligging op een kruispunt van autostrades en praktische inrichting van onze site kunt u uw bestelling vlot komen ophalen. Onze voertuigen zijn uitgerust met permanent radiocontact, gps trackers en worden gewogen op onze geijkte weegbrug.

Waarom Kiezen voor Roebben?

Bij Roebben streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Met tientallen jaren ervaring in de sector zijn we een toonaangevend familiebedrijf dat bekend staat om onze betrouwbaarheid en kwaliteit.