Openingsuren: MA - VR [06:00 - 16:00] | ZAT [06:00 - 11:00]

T: 04 228 83 90
E: info@roebben.be

roebben

Adres: Rue des Alouettes 140
4041 Herstal (België)

Roebben

Activiteiten

Welkom Bij Roebben

Grondwerken, wegenwerken & infrastructuurwerken

ROEBBEN is gespecialiseerd in grondwerken en wegeniswerken voor publieke en privéprojecten. Dankzij ons moderne machinepark met kranen, minigravers, bulldozers en lasergestuurde nivelleringsmachines kunnen we voor al uw projecten een geschikte oplossing bieden. U kan ook altijd terecht in onze Betoncentrale en Recyclagecenter.

Onze activiteiten

10

Grondwerken

Roebben biedt uitgebreide grondwerkdiensten, van het voorbereiden van bouwterreinen tot het graven van funderingen. Ons ervaren team zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige uitvoering van alle grondwerken, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.
p6

Industriële parkings

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van industriële parkings. Met onze expertise zorgen we voor duurzame en functionele parkeeroplossingen die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie.
p50

Inritten & Parkings

Roebben legt zowel inritten als parkeerplaatsen aan voor residentiële en commerciële toepassingen. We bieden op maat gemaakte oplossingen die esthetisch en functioneel zijn, en perfect aansluiten bij uw behoeften.
a2

Afbraakwerken

Onze afbraakwerkzaamheden worden uitgevoerd met de grootste zorg en precisie. Roebben zorgt voor een veilige en efficiënte verwijdering van oude structuren, met aandacht voor recycling en milieuvriendelijke praktijken.
c3

Funderingswerken

Roebben voert funderingswerken uit die een solide basis vormen voor elk bouwproject. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen we voor stabiele en duurzame funderingen.
c2

Putten & citernes

Wij graven en installeren putten en citernes voor diverse toepassingen, zoals regenwateropvang en septische systemen. Roebben garandeert een nauwkeurige en efficiënte installatie die aan uw specifieke eisen voldoet.
n21

Nivelleringen

Roebben biedt professionele nivelleringsdiensten aan om bouwterreinen perfect vlak en bouwklaar te maken. Ons team gebruikt geavanceerde technieken en apparatuur om optimale resultaten te garanderen.
r2-scaled

Rioleringswerken

Wij zijn experts in het aanleggen en onderhouden van rioleringssystemen. Roebben zorgt voor betrouwbare en duurzame oplossingen die voldoen aan alle wettelijke en milieutechnische voorschriften.
w10

Wegeniswerken

Roebben legt nieuwe wegen aan en renoveert bestaande infrastructuur met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze wegeniswerken verbeteren de mobiliteit en dragen bij aan een betere infrastructuur voor de gemeenschap.

Waarom kiezen voor ROEBBEN

ROEBBEN heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de sector en kan zijn klanten daarom een ruim aanbod aan diensten bieden die met de nodige knowhow worden uitgevoerd. Deze expertise wordt aangevuld met onze uitstekende service: onze flexibiliteit en onze dagelijkse inzet voor onze klanten onderscheidt Roebben van anderen.