Openingsuren: MA - VR [06:00 - 16:00] | ZAT [06:00 - 11:00]

T: 04 228 83 90
E: info@roebben.be

roebben

Adres: Rue des Alouettes 140
4041 Herstal (België)

Welkom

ROEBBEN: Experts in grondwerken,wegenwerken, beton & recyclage

Onze expertise, gecombineerd met een dynamisch team van vaste medewerkers waar ervaring en jong enthousiasme elkaar aanvullen, zorgt ervoor dat we elke dag weer volledig klaarstaan voor onze klanten.

Welkom Bij Roebben

Roebben gelegen in Tongeren, Limburg

ROEBBEN is een familiebedrijf uit Tongeren, Limburg, dat zich in de jaren 70 specialiseerde in grondwerken en het aanleggen van verkavelingen en wegen. In 2005 kwam daar ook de beton- en breekcentrale bij en een uitbreiding naar Wallonië. Bovendien kan ROEBBEN rekenen op een dynamisch team van vaste medewerkers waar ervaring en jong enthousiasme elkaar aanvullen. Samen zetten we ons elke dag weer volledig in voor onze klanten.
Roebben

Onze Activiteiten

Bij ons kunt u terecht voor alle activiteiten in verband met grond- en wegeniswerken voor publieke en privéprojecten. Wij verzorgen alles van uw op- en afbraakwerken tot wegenis- en infrastructuurwerken. Bekijk onze activiteiten voor een volledig overzicht van onze diensten.
10

Grondwerken

Roebben biedt uitgebreide grondwerkdiensten, van het voorbereiden van bouwterreinen tot het graven van funderingen. Ons ervaren team zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige uitvoering van alle grondwerken, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.
p6

Industriële parkings

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van industriële parkings. Met onze expertise zorgen we voor duurzame en functionele parkeeroplossingen die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie.
p50

Inritten & Parkings

Roebben legt zowel inritten als parkeerplaatsen aan voor residentiële en commerciële toepassingen. We bieden op maat gemaakte oplossingen die esthetisch en functioneel zijn, en perfect aansluiten bij uw behoeften.
n21

Nivelleringen

Roebben biedt professionele nivelleringsdiensten aan om bouwterreinen perfect vlak en bouwklaar te maken. Ons team gebruikt geavanceerde technieken en apparatuur om optimale resultaten te garanderen.
r2-scaled

Rioleringswerken

Wij zijn experts in het aanleggen en onderhouden van rioleringssystemen. Roebben zorgt voor betrouwbare en duurzame oplossingen die voldoen aan alle wettelijke en milieutechnische voorschriften.
w10

Wegeniswerken

Roebben legt nieuwe wegen aan en renoveert bestaande infrastructuur met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze wegeniswerken verbeteren de mobiliteit en dragen bij aan een betere infrastructuur voor de gemeenschap.

Waarom kiezen voor ROEBBEN

ROEBBEN heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de sector en kan zijn klanten daarom een ruim aanbod aan diensten bieden die met de nodige knowhow worden uitgevoerd. Deze expertise wordt aangevuld met onze uitstekende service: onze flexibiliteit en onze dagelijkse inzet voor onze klanten onderscheidt Roebben van anderen.
Roebben

Recente Projecten

Bij Roebben zijn we trots op de diverse en uitdagende projecten die we hebben gerealiseerd. Hier zijn enkele van onze recente successen die onze expertise en toewijding aan kwaliteit weerspiegelen. Deze projecten zijn slechts enkele voorbeelden van wat we bij Roebben kunnen bereiken.